Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@01:09:55 GMT

لاریجانی راهی قطر شد

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۲۱۱۸۷

لاریجانی راهی قطر شد

به گزارش جماران؛ رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز به منظور حضور در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی تهران را به مقصد دوحه ترک کرد.

دکتر علی لاریجانی صبح امروز (شنبه، 17 فروردین ماه) به منظور حضور در صد و چهلمین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی(IPU) تهران را به مقصد دوحه ترک کرد.

دکتر لاریجانی در بیان هدف از  این سفر گفت: در اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی حدود 200 کشور جهان حضور دارند و می‌توان گفت که این اجلاس شبیه به مجمع عمومی سازمان ملل است که هر دو سال یکبار برگزار می‌شود و فرصت بسیار مهمی است که می‌توان در  آن در زمینه همکاری‌های دوجانبه بین‌المللی صحبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ایران نقش مهمی در انتخاب قطر به عنوان میزبان این اجلاس داشته است، افزود: این اجلاس از این نظر دارای اهمیت است که موضوعات مهمی در آن پیرامون شرایط کنونی بین‌المللی و مشکلاتی که در جهان وجود دارد از جمله مشکلات تروریستی در دنیا، مسئله قاچاق به ویژه قاچاق مواد مخدر و مسائلی که در مورد حقوق افراد در کشورهای مختلف مطرح بوده، مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: این اجلاس فرصت مناسبی است که به بیان رفتار رذیلانه آمریکایی‌ها نسبت به ملت ایران به خصوص  در روزهای اخیر که شاهد وقوع سیل در برخی استان‌های کشور بودیم، بپردازیم، چرا که با کمال تأسف وزیر امور خارجه نااهل آمریکا بیانیه مفتضحانه‌ای صادر کرده و به دروغ در آن مطالبی را مطرح کرد.

دکتر لاریجانی افزود: هم‌اکنون شاهد هستیم که در پی صدور این بیانیه، صلیب سرخ جهانی که یک نهاد بین‌‌المللی است که در شرایط سخت اعم از سیل، زلزله و شرایط جنگی باید بدون لحاظ مسائل سیاسی وظیفه امدادرسانی را در جهان انجام دهد، حاضر نشد به هلال احمر کمک کند که این نشان می‌دهد آمریکایی‌ها با بدنه مردم ایران دشمنی دارند، چرا که وقوع سیل مردم برخی استان‌ها را دچار آسیب کرده است.

وی تأکید کرد: البته مهم نیست که آمریکایی‌ها چه می‌گویند، چرا که در پی پیام مقام معظم رهبری، مردم و نیروهای مسلح به کمک مناطق آسیب‌دیده ناشی از وقوع سیل شتافتند و هلال احمر نیز زحمات زیادی کشید، همچنین بدنه دولت، استانداران و مدیران کل نیز همگی در ایام تعطیل پای کار بودند که در برخی مناطق نتیجه‌بخش نیز بود، اما قسمت‌هایی از استان‌هایی دچار معضلاتی شدند که به کمک بیشتر هلال احمر نیاز داشت، اما رذالت آمریکا مانع از همکاری صلیب سرخ با آن شد.

رئیس قوه مقننه خاطر نشان کرد: در شرایطی که آمریکا در پی تحریم‌های اقتصادی با ملت دشمنی می‌کند، رایزنی ایران با روسای پارلمان‌های تمام کشورهای دنیا اهمیت دارد، بنابراین در حاشیه برگزاری این اجلاس با کشورهای مهم دنیا جلساتی در رابطه با همکاری اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری در ایران خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 علی لاریجانی قطر مجلس شورای اسلامی اتحادیه بین المجالس جهانی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۱۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس دانشگاه تهران گفت: نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به‌عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد و اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران یادآوری کرد: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد؛ اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر موجود است و باور داریم دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.
وی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران به تلاش برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران تأکید کرد و اظهار داشت: دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به‌عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تأیید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده و دانشگاه تهران میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.
رئیس دانشگاه تهران در ادامه گفت: هشتم خرداد ماه در مراسم نود سالگی دانشگاه تهران، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.
مقیمی افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.
وی همچنین از برگزاری اجلاس سراسری رؤسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه‌گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • باید از هر فرصتی برای بیان حقایق استفاده کنیم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • گفت‌وگوی ویژه با مردی که افغانستان را راهی جام جهانی کرد
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا